Print

Pertemuan Women Section KLSCAH

on .

“Gaza bukan isu etnik mahupun agama. Ianya isu kemanusiaan,” tegas Dr. Fauziah Mohd Hasan.

Rose2Rose membuat lawatan bertemu dengan Women Section of The KL & Selangor Chinese Assembly Hall ( KLSCAH ) sekaligus mengucapkan tahniah kepada Madam Ng Geok Chee yang baru sahaja memenangi jawatan Presiden untuk persatuan itu di peringkat nasional.

Women Section KLSCAH juga aktif membantu isu kemanusiaan terutamanya Orang Asli di Malaysia. Apabila menerangkan tentang usaha Rose2Rose, Madam Ng berkata, “I thought Rose2Rose was something very gentle, but when I saw the Women’s Boat to Gaza video, it changed me”.

Semoga kerjasama ini membawa dunia yang lebih sejahtera.

Print

Perkongsian Palestin di USIM

on .

KUALA LUMPUR, 5 Mei 2015 - Perkongsian berkenaan isu terkini dari Palestin oleh Bro Aiman Khairul Azzam bersama para pelajar jurusan perubatan dan pergigian Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

Print

Palestin #AwakKatMane? di IIC

on .

KUALA LUMPUR, 12 Mac 2015 - Program bertajuk Palestin #‎AwakKatMane‬? telah dianjurkan oleh Green Heart Club International Islamic College bertempat di ruang legar Cafe IIC.

Print

Ceramah Palestin di SK Seri Permaisuri

on .

KUALA LUMPUR, 13 Nov 2014 - Majlis Sambutan Maal Hijrah peringkat Sekolah Kebangsaan Seri Permaisuri dengan kerjasama Aqsa Syarif Batu WPKL telah berlangsung dengan jayanya pagi tadi.

Find us on Facebook
Find us on YouTube
Find us on Scribd
Follow Us on SoundCloud