Print

Kempen Khas Adopt a Hafiz 2017

on .

Masih ramai hafiz yang belum ditaja. Oleh itu, kami membuka kempen khas RM10 kepada rakyat Malaysia untuk sama-sama kita menyumbang melahirkan hafiz untuk membebaskan Palestin. Pakej ini akan menaja 4 hari pengajian seorang hafiz.

Kami sangat berbesar hati sekiranya anda ingin turut membantu melahirkan para pembebas bumi Palestin ini. Ayuh taja pengajian mereka atau sekurang-kurangnya SHARE post ini! Kita mahukan bumi Palestin dibebaskan oleh generasi yang tersemat al-Qur'an di dada mereka!

Print

Adopt a Hafiz 2017

on .

Pernahkah kita terfikir mengapa warga Gaza masih mampu bertahan daripada serangan kejam Zionis Israel selama ini?

Apakah rahsia kekuatan mereka?

Print

Terima kasih para penaja!

on .

Alhamdulillah. MyCARE telah berjaya menyalurkan bantuan sumbangan penajaan kepada anak-anak yatim di Palestin dengan jumlah penajaan sebanyak RM1,033,074.30.

Print

Sekolah Al-Solah hampir siap

on .

Alhamdulillah, pembinaan Sekolah Al-Solah di Gaza Palestin yang menempatkan 1,500 pelajar yang terdiri dari anak anak yatim dan telah roboh sebahagiannya akibat dibom oleh israel semasa perang Israel-Palestin telah 85% siap. Ianya adalah hasil kutipan tabung "Rebuild School for Gaza" hasil kerjasama antara MyCARE dan Econsave.

Print

Warkah Buat Anakku

on .

Bersempena dengan kempen “Bulan Anak Yatim” pada bulan Mac ini, MyCARE membuka peluang kepada penaja-penaja anak yatim di bawah kelolaan MyCARE untuk menulis surat kepada anak-anak yatim yang ditaja. Inisiatif ini antara lain bertujuan untuk mengukuhkan talian antara penaja dan anak yatim.

Print

Orange 4 Orphan

on .

Bersempena Kempen Bulan Anak Yatim, MyCARE ingin mengajak semua rakyat Malaysia tanpa mengira agama untuk sama-sama menyumbang kepada usaha membela nasib anak-anak yatim Palestin, Syria, dan Rohingya di bawah kelolaan kami melalui kempen “Orange4Orphan!

Find us on Facebook
Find us on YouTube
Find us on Scribd
Follow Us on SoundCloud